Photon Energy představuje oblíbené solární střídače Solinteg na slovenském trhu

Hybridní střídače značky Solinteg byly otestovány a schváleny pro provoz ve slovenské distribuční soustavě a jsou nyní dostupné u oficiálního distributora, firmy Photon Energy.

pet-solinteg.jpg (138 KB)

Trh solárních komponentů na Slovensku se rozšiřuje o novou značku. Střídače společnosti Solinteg byly čerstvě otestovány a schváleny pro provoz ve slovenské distribuční soustavě.

Společnost Solinteg, za kterou stojí renomovaná firma TCL, se zaměřuje na špičkové technologie solárních střídačů a bateriových úložišť. Mezi instalátory FV systémů v České republice rychle roste obliba jejích hybridních třífázových střídačů řady Integ M určených pro rezidenční i komerční fotovoltaické systémy.

Photon Energy, autorizovaný velkoobchodní prodejce a klíčový partner značky Solinteg v České republice i v dalších zemích, má nyní to potěšení oznámit, že tyto oblíbené produkty nově prodává také na Slovensku.

eshopu Photon Energy najdete řadu hybridních střídačů s výkonem od 10 kWp až do 50 kWp, přičemž střídač s výkonem do 50 kWp nabízí Solinteg na trhu jako první. Instalátoři FV systémů u těchto výrobků oceňují především spolehlivost, jednoduchou instalaci, flexibilitu a širokou kompatibilitu s řadou baterií. Solinteg umožňuje paralelní propojení až 10 ks střídačů a tím flexibilní škálování velikosti celého systému.

Související odkazy

Protokol z testování hybridního systému Solinteg MHT-10K-25  

Protokol z testování hybridního systému Solinteg MHT-50K-100

Hybridní střídače Solinteg v e-shopu

Veletrh Smart Energy Forum

O výhodách solárních střídačů Solinteg se můžete dozvědět více na stánku Photon Energy na veletrhu Smart Energy Forum v Nitře 14. března 2024. 

Worshop pro instalátory FV

Praktické informace o používání střídačů získají profesionální instalátoři fotovoltaiky na některém z workshopů. Pro zájemce ze Slovenska se nejbližší workshop uskuteční 9. dubna ve Zvolenu. Workshop je zdarma, ale je třeba se předem registrovat.

Používáním těchto stránek souhlasíte s užitím souborů cookies.

Rozumím

Join our Newsletter

The copy needed. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod.

Amdgkas dkagd kaghd…

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy andTerms of Service apply.